Speelgoedmerken bij Aagje

Rubbabu Naar boven

RubbabuHet fris gekleurde knuffelbare zachte Rubbabu assortiment daagt uit tot ontdekken van kleuren, gevoel, en ontwikkelen van grove motoriek en visuele ontwikkeling.
Rubbabu is ecovriendelijk, bijna 100% biologisch afbreekbaar en het belangrijkste, het is veilig speelgoed met de handgemaakt in India door gekwalificeerde mensen in een gekwalificeerde fabriek. Rubbabu is een speellijn van zachte voertuigen, vliegtuigen en "funitems" Rubbabu is gemaakt van gegoten rubber (natuurprodukt!) met daarop een flocklaag. Rubbabu wordt geproduceerd in India en is 100% handwerk!

Trolde & Eventyr Naar boven

Trolde & EventyrTrolde ontwerpt haar eigen produkten met leuke en kleurrijke decoraties.
De artikelen zijn gemaakt van de beste materialen en daardoor goed bestand tegen alledaags gebruik.
De drinkflessen en lunchboxen worden zeer regelmatig getest zodat ze zeker vrij zijn van chemische stoffen.
Voor gebruik de drinkflessen goed omspoelen.

Joytoy Naar boven

De kralentafels van Joy-toy staan voor lange levensduur tegen scherpe prijzen. De Joy-Toy kralentafels zijn voor professioneel gebruik. Zeer stevig en uitermate geschikt voor in uw wachtruimte, speelhoek en/of showroom, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of kleuterschool.

Babies and butterflies Naar boven

Babies and butterfliesGeïnspireerd door verre reizen, jeugdherinneringen, onze kinderen en allerlei stoffen met mooie designs, ontwerpen wij een eigentijdse collectie voor kinderen van klein tot groter. Van beddengoed tot rammelaar en niet te vergeten de prachtige lange lappenpoppen voor meisjes èn jongens.
Onze collectie wordt gemaakt in een klein naaiatelier op Sri-Lanka. Er werken ongeveer 60 vrouwen. Zij ontvangen een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Een zeer fijne Fair-Trade samenwerking waar wij erg trots op zijn. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. De producten worden met zorg en liefde gemaakt. De stoffen worden gekleurd zonder gebruik van giftige kleurstoffen. Alle producten worden in kleine oplage gemaakt.

I'm Toy Naar boven

I'm ToyI'M Toy is een lijn houten-baby-peuter en kleuterspeelgoed, geproduceerd door een van de beste speelgoedproducenten uit Thailand. De beste kwaliteit rubberhout vaak gecombineerd met stof maken de originele designs van IM Toy een onvergetelijke collectie speelgoed. Kndvriendelijke materialen en educatieve waarde staan garant voor jarenlang speelplezier!
In de fabriek in Bangkok wordt op een humane manier de beste kwaliteit speelgoed vervaardigd, conform de huidige CE-speelgoednormen. In samenwerking met de diverse distributeurs wereldwijd proberen wij het beste uit de materialen te halen om een zo origineel en educatief mogelijk assortiment samen te stellen. In onze catalogus treft u de collectie aan welke door Plato Toys gedistributeerd wordt naar de “betere”gespecialiseerde winkels.

Trä Present Naar boven

Trä PresentTrä Present is Zweeds voor 'houten geschenk'. Een passende naam voor de producten van Trä Present: Verrassende geschenken van overwegend, natuurlijk hout. Trä Present laat haar producten voornamelijk in Azië produceren. Daar toetst en controleert zij haar producenten regelmatig op de eisen van haar Ethische Aankoop Code (EAC). Deze code is gericht op het voorkomen van kinderarbeid, en het toezien op goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken waar de producten van Trä Present worden gemaakt.

PlayMais Naar boven

PlayMaisPlayMais is kleurrijk, fantasievol en natuurlijk knutselmateriaal. Al spelend met PlayMais ontwikkelen kinderen op natuurlijke wijze hun motoriek en creativiteit, gevoel voor kleur en compositie. PlayMais kun je knippen, kneden, plakken, snijden, vervormen en rollen.
Bovendien is PlayMais een 100% biologisch afbreekbaar product. De stukjes zijn geproduceerd van maismeel, water en levensmiddelenkleurstoffen.
PlayMais heeft zeer mooie kleuren en is heel gemakkelijk te verwerken, een klein beetje vocht is genoeg voor directe hechting.
Het natuurlijke zetmeel in mais zorgt voor een snelle stevige verbinding.
PlayMais is onderscheiden als "Spiel Gut" en is door ouders en specialisten als zeer positief ervaren. Het prikkelt de fantasie, stimuleert de motorische ontwikkeling, bevordert de creativiteit, en is ideaal voor handenarbeid en groepswerk.

Janod Naar boven

In de Jura in Frankrijk is Janod gevestigd.
Het gebied waar een traditie heerst van productie van houten speelgoed.
De laatste jaren heeft Janod een mooie collectie zeer kleurrijk speelgoed ontwikkeld.
Landau Framboisine, de roze poppenwagen, heeft al heel veel kinderen blij gemaakt.
Janod weet de juiste kleuren te kiezen en leuke designs.

Educo Naar boven

Educo Kralentafels zijn uitermate geschikt voor in uw wachtruimte en/of Speelhoek, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of kleuterschool. Deze kralentafels en speeltafels staan voor lange levensduur tegen scherpe prijzen. Verder zijn zij zeer stevig en uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Educo kralentafels zijn ontworpen om het kind te stimuleren in de ontwikkeling van diverse vaardigheden. Het ontwikkelingsbereik omvat: kleuren, aantallen, vormen, begrippen fantasie en zintuiglijke ontwikkeling (horen, zien, voelen).

Beleduc Naar boven

BeleducBeleduc is een producent die van oorspong komt uit de branche 'kinderdagverblijven'. Daarom zijn alle producten ook zeer goed getest op deze doelgroep.
Een succesreeks is de uitgebreide collectie speelhandschoenen. Deze handschoenen zijn goed voor uren speelplezier en zeer goed voor de communicatie met de kinderen. De handschoenen zijn ook goed te gebruiken tijdens het voorlezen van kinderboeken.
Tevens leveren wij een hele reeks kleine cadeautjes, met een prima speelwaarde.