Vrienden van Aagje

Brievenbusdroom Naar boven

Brievenbusdroom ontwerpt produkten van papier; Kekke Kaarten, Vette Vogelhuisjes en vrolijke Vlaggetjes behoren tot het assortiment. Maar er is nog veel meer!! Vrolijke ontwerpen met sprekende illustraties, stippen, sterren en hartjes. Naast "standaard" ook Mieters Maatwerk...

Dreumez Naar boven

UNIEK! Het Dreumez-loopfiets BOUWPAKKET!!! Maak en pimp zo zelf je eigen loopfiets! Leuk voor de klus-papa's, klus-mama's, klus-opa's...!
Bellypaintmonique Naar boven

Monique maakt schilderingen op zwangere buiken, maar is ook gespecialiseerd in gipsbuiken! Dit is een mooie en blijvende herinnering aan de zwangerschap. Daarnaast maakt zij wenskaarten, grafeert spiegeltjes, tegeltjes en glas. Ook beschildert zij hout; klompjes, kinderstoelen en tafeltjes...


Flavourites Naar boven

Shoppen: héérlijk! De geur van nieuwe kleding, splinternieuwe schoenen: mmm… Online shoppen is de laatste tijd steeds populairder én professioneler geworden. Internet is één grote snoepwinkel, met veel hippe en verrassende webshops. Wij selecteerden de meest smaakvolle shops, zodat ook jíj voortaan lekker vanaf de bank of na het stappen kunt shoppen!

Hip & Hot Naar boven

Hip & HotHip & Hot is een unieke site voor hippe papa's en mama's met altijd de leukste en origineelste cadeautjes voor de hele familie. Iedere dag vind je hier een nieuwe blog met aandacht voor een hip product, leuke webshop of coole winactie.


Studio Zanoni Naar boven

Studio ZanoniGeen tijd of inspiratie om zelf uit te zien naar de juiste inrichting? Laat Studio Zanoni voor je op zoek gaan om de keuze makkelijker te maken! Voor ieder budget; voor iedere smaak.

Basic Lodge Naar boven

Basic LodgeBij Laura kun je samen met je vriendinnen, collega's of buurvrouwen keramiek beschilderen onder de begeleiding van deze supercreatieveling. Alleen haar lodge in de tuin is de moeite van het ritje naar de Wieringermeer al meer dan waard!

Het leven is een feestje Naar boven

Het leven is een feestjeJe kunt je vlaggenlijn helemaal zelf samenstellen letters, stofjes en nu ook een aantal pictogrammen en de meiden van het leven is een feestje zet je slinger in elkaar en stuurt m naar je op! Als dat niet makkelijk is…

Fudgelicious Naar boven

FudgeliciousHeerlijke meidenfilm huren, doos tissues erbij en een doosje fudge van deze heren en je meidenavondje kan meer niet stuk! TIP: Je kunt zo'n heerlijk doosje troost ook op laten sturen naar iemand!